Over

Audio Distributie met ervaring

 

 

 

Very Fine Solutions biedt oplossingen aan zodat liefhebbers maximaal van hun muziek kunnen genieten .

 

Oplossingen op vlak van akoestiek, muziekweergave, integratie...laat u adviseren en inspireren over de mogelijkheden welke u worden aangeboden via ons zorgvuldig geselecteerde dealernetwerk.

 

Very Fine Solutions ondersteunt als Sales Consultant bedrijven bij de distributie van hun producten. Met veel ervaring op verschillende niveaus, op het vlak van distributie, muziekweergave en als muzikant.

 

Passie voor muziek en de weergave ervan in combinatie met gerenommeerde producten welke bijdragen tot uw muzikaal genot. Waar u en uw familie samen van kunnen genieten.

 

Naast de ondersteuning van bedrijven met betrekking tot hun distributie, importeert VFS producten van MSB Technology - Thrax Audio & Synergistic Research (BENELUX) en Russell K Loudspeakers & Artnovion en EXOGAL voor de BELUX markt.

 

Voor Advies en informatie staan wij graag, samen met onze dealers ter uwer beschikking. Let wel, we zijn een bedrijf en zoeken voor u naar oplossingen.

 

Wenst u graag advies over het optimaliseren van uw muzieksysteem, een akoestische meting of een demo. Contacteer ons dan via sales at veryfinesolutions.eu.

Ervaar en Geniet

 

 

 

Reeds lang geleden groeide mijn interesse in muziek en appraratuur. Als klant bezocht ik de Antwerpse audio zaken en HiFi Shows in de ons omringende landen.

 

Toen kreeg ik de kans om mee te werken in een zaak en ging de bal aan het rollen...Vele muzikale ervaringen later heb ik m’n eigen bedrijf, een internationale vrienden- (klanten)-kring en het geluk om samen van muziek te kunnen genieten.

Mijn klanten zijn de betere audio zaken in de Benelux...of U als muziekliefhebber mocht er geen dealer in uw buurt zijn.

 

Als muziekliefhebber zoek ik voor u de juiste oplossing. Binnen het produktenpakket waarvoor ik verantwoordelijk ben...van betaalbaar tot duur maar steeds met een hart voor de muzikale beleving en een langdurige aangename ervaring voor de klant.

 

Ook het optimaliseren en tunen van hoogwaardige systemen doen wij.

 

Good karma en correct zaken doen...duurt het langst...

 

Enjoy the music.

 

Frank

Wat doen we

  • Europees sales consultant voor MSB en SR. Voor hun Europese klanten zijn wij het eerste aanspreekpunt.

  • Import en distributie van verschillende met zorg geselecteerde producten.

 

 

  • Adviseren en optimaliseren van High End audio systemen.

 

  • Internationale beurzen en trainingen betreffende de Audio producten in portefeulle.

 

Bent u op zoek?

  • Naar een met zorg geselecteerde audio installatie, optimaal geplaatst en met aandacht voor akoestiek en vormgeving.
  • Naar een oplossing voor een akoestisch probleem?
  • Naar vernieuwende producten, zoals onzichtbare luidsprekers...?
  • Naar advies op maat, met een hart voor muziek?
  • Contacteer ons ....

wij maken graag tijd voor u.

 

Copyright VFS © All Rights Reserved This site was created and is managed in accordance with Belgian law.